Bloggers for life·Lars·Zonen09

Een Lars voor Bloggers For Life

De meesten die me persoonlijk kennen, weten dat ik een grote fan ben van Studio Brussel en al zeker van hun fantastische actie MusicForLife.

Elk keer doe ik mijn bijdrage met veel plezier. Vorig jaar deed ik dit door lotjes te kopen om zo een kans te maken op een uniek en zelfgemaakt kledingstuk. Deze werd geveild tijdens de actie Bloggers For Life.

Dit jaar ben ik superblij dat ik zelf een veilingstuk mag aanbieden voor deze actie!

En in het bijzonder een grote pluim voor de fantastische organisatoren Sarah en Annelies!

Het goede doel deze keer is de VZW Altijd Vrouw, een vereniging die vrouwen met kanker steunt en hulp aanbiedt.

Hier zijn enkele spelregels :

 1. Elke veiling duurt van maandag tot vrijdag. Mijn stuk is nummer 6 en loopt van 14/11 t.e.m. 18/11.
 2. Lotjes kosten 2 euro, en je kunt er zoveel kopen als je wilt. Graag wel één overschrijving voor het kledingstuk van je keuze.
 3. De centjes schrijf je over op dit nummer BE69 3770 2596 1378. (geen cash)
 4. Te vermelden op de overschrijving : nummer veilingstuk-naam-voornaam-aantal lotjes.
 5. Je vult ook het onderstaand formulier in, dan pas is je inschrijving compleet.
 6. De trekking gaat door op 18 december en de winnaars worden bekend gemaakt via de blog en op de facebookpagina.
 7. Op haar blog kan je nog extra info vinden.

Mijn inzending is de Lars jas van Zonen 09.

Deze versie is er eentje met full options 🙂 en ook volledig gevoerd. Ik maakte een maat 122, maar door de voering valt de jas eerder als een 116 (6 jaar dus). Perfect zittend voor Senne. Hij was dan ook grote fan van deze jas. Ik maakte de lange versie en kan door de voering ook gedragen worden in de winter.

Klaar voor een overdaad aan foto’s? Ik kon niet kiezen…  😉

dsc_0190

dsc_0119

dsc_0020

dsc_0090

dsc_0194

dsc_0180

dsc_0130

dsc_0075

dsc_0099

dsc_0129

dsc_0038

En als jullie nog wat centjes overhebben, koop dan zeker ook nog lotjes voor één van de volgende fantastische creaties…

collageweek1

1 Petrol & Mint • 2 Kaatjenaaisels • 3 Liesellove • 4 Sisko by Mieke • 5 Leven met Liv • 6 a naais ID • 7 Jo Chapeau
8 Lucky Mie • 9
Piepow • 10 Made by Mazella

Advertentie

23 gedachten over “Een Lars voor Bloggers For Life

 1. Ik zat naar je toen je hem maakte en ik stond toen al met open mond van verbazing te kijken, zoooooo schoon. Ik heb wel geen kleintjes meer in huis, maar ik doe toch mee en maak dan een vriendin wel gelukkig met deze jas !!! Top exemplaar!

  Like

 2. Zo soms denk ik “toeme toch, dat die twee van mij zo hard groeien”. Dit was er eentje waarvoor ik met plezier lotjes in mijn mandje had geladen. Ongelooflijk bedankt voor dit schone veilingsstuk ♥

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s