Billie·Billie for men·Giveaway·Theo polo·Workshop·Zonen09

Billie love + giveaway

Uitbreiding van de kleerkast voor de belangrijkste mannen in mijn leven.

Goed zittende t-shirts is dan ook een must in de zomer.

Het Billie patroon is hier een favoriet door de vele opties.

Dus ik dook in mijn stoffenkast en deed een beetje bandwerk.

Ik maakte ook nog de Theo polo af die al een tijdje geknipt in mijn kast lag.

Het werd een instant happy fotoshoot!

Maar nu tijd voor de giveaway!

Goesting om ook een paar goed zittende t-shirts voor je zoon, dochter of man te naaien?

Dan kun je een plaatsje winnen in mijn workshop op 16 maart, samen met het bijhorende Zonen 09 patroon!

Laat hieronder een reactie na met daarin de keuze van het mannenpatroon of kidspatroon.

Op donderdag 9 maart maak ik de winnaar bekend!

Veel succes en genieten jullie even mee met de leuke foto’s…

dsc_0194

dsc_0221

dsc_0288

dsc_0263

dsc_0357

dsc_0332

dsc_0383

dsc_0308

dsc_0395

dsc_0323

dsc_0477

Patronen : Billie voor mannenBillie voor kids en een  Theo polo (alle van  Zonen 09.)

Stoffen voor de zoon : geribbelde blauwe tricot vanuit onze beurs 2nd hand(made) en tricot uit de vorige wintercollectie van Froy&Dind.

Stoffen voor mijn man : blauw gestreepte tricot die zij voor mij kocht op het Stoffenspektakel en zachte jacquard uit de nieuwe zomercollectie van Froy&Dind.

 

Advertentie

90 gedachten over “Billie love + giveaway

 1. De Theo vr mn zoontje.
  Omdat ik er thuis zelf maar niet aan kom om achter da naaimachine te kruipen. Mss dat ik met workshop wel es in gang schiet.

  Like

 2. Heel graag ééntje maken voor m’n man maar heb nog niet zoveel ervaring een work-shop zou goed van pas komen, duimen alvast om een lotje te winnen grtjs corry
  Mag ik vragen in welke gemeente of stad die work-shop doorgaat ?

  Like

 3. Ooooh ik wil ook wel nog graag een workshop volgen met jou en mijn billies verbeteren en perfectioneren 😄. Als trouwe fan heb ik al bijna alle patroons van zonen09, al heb ik de olé nog nooit gemaakt (en zou van pas komen in de grote maten!)

  Like

 4. Daarover moet ik niet twijfelen er liet er hier al eentje meer dan eens vallen dat ik altijd voor anderen naai dus graag het mannenpatroon !

  Like

 5. Ik naai eigenlijk alleen voor mijn 3 dochters en af en toe voor mezelf… voor papa kwam nog nooit iets vanonder mijn machien … weinig tijd … koud watervrees … En dan zie ik je mooie foto’s en ben stiekem wel wat jaloers … Een workshop voor “mannen”spullen zou wel eens de schop onder mijn kont kunnen zijn 😉 dus ik doe graag mee voor een plaatsje in je workshop …

  Like

 6. Ooi instant vrolijk wordt je daar inderdaad van!! Graag win ik die workshop om samen de collectie voor mijn mannen uit te breiden. De MDH zou wel eens een hemd of T shirt kunnen gebruiken. Dus gaan we voor de Billie of Theo voor mannen.

  Like

 7. Oooooh mijn man zou werkelijk in de wolken zijn moest ik eens boor hem van die mooie tshirts naaien. Ik durf er eerlijk gezegd niet aan te beginnen alleen.

  Ik kies dus voor de mannenversie 😉

  Like

 8. Jaaaaa! Tuurlijk wil ik graag een plekje bij jou aan de naaitafel. Ik wil dolgraag een Polo voor mijn man maken.

  Like

 9. Die Billie zie ik absoluut zitten voor mijn zoontjes aangezien de zomer er aan komt en ze deze winter toch flink gegroeid zijn. Enige probleem, thuis heb ik niet echt tijd, er is er altijd iets te doen zodat ik weinig aan naaien toe kom. Een dagje naaiafzondering zou dus ideaal zijn!

  Like

 10. Hier net twee Billies voor mijn zoontje gemaakt. Een Theo hemdje ligt geknipt klaar. Ik zou de mannen versie van het Theo hemd wel eens willen maken met wat hulp. Een leuke nieuwe uitdaging en kunnen mijn twee venten “twinnen” 😀

  Like

 11. Wauw! Die Theo-polo vind ik echt super geslaagd! Mijn zoontje zou daar ook heel goed mee staan. Het zou dus heel fijn zijn om dit te leren en te maken. Dank je wel voor de inspirerende naaisels! Keep up the good work(shop).

  Like

 12. Wat een leuke stofjes weet je ook te kiezen!
  Ik zou graag mijn man maar ook mijn vader graag eens een handgemaakt tshirt cadeau doen, en zie een bijhorende workshop hélemaal zitten!!

  Like

  1. Wat knap! Hoe kom er weeral bij de Theopolo😅. Een mannenpatroon want nog nooit iets gemaakt voor mijn grote man #durfernietaanbeginnnen

   Like

 13. Al heel lang staat de Billie voor manlief op de planning maar ik maak er maar geen tijd voor! Op deze manier 😉

  Like

 14. Ik naai de Billie ondertussen met mijn ogen dicht, maar in kocht veel tricot en heb nauwelijks naaitijd. Dus een avond enkel en alleen Billie naaien lijkt me heerlijk!

  Like

 15. Ik naai de Billie ondertussen met mijn ogen dicht, maar in kocht veel tricot en heb nauwelijks naaitijd. Dus een avond enkel en alleen Billie naaien lijkt me heerlijk!

  Like

 16. Wegend gebrek aan kleine ventjes hier in huis ga ik resoluut voor mannengerief. Eigenlijk wordt die enige vent hier in huis op naaivlak wat verwaarloosd. Tijd om daar verandering in te brengen!!!

  Like

 17. Het jongenspatroonligt hier al mr helemaal onder de knie heb ik het nog niet. Dus een mannenversie (haha de iPad gaf mannenverslindster als spellingsuggestie) graag, daar sla ik ineens 2 vliegen in een klap mee! Een verraste man en de techniek om voor de rest van het gezin ook in het nieuw te zetten!

  Like

 18. O wat zou dat leuk zijn mijn man is namelijk niet zo groot of breed dus best moeilijk om eens een leuk model te hebben 😎En samen met iemand getalenteerd te mogen naaien maakt het voor mij dan onwerkelijk x

  Like

 19. Ik heb voor dochterlief en mezelf al leuke kleertjes gemaakt maar durf voor de papa niet zelf aan de slag. Ik ben echt geen krak in tricotnaaisels en de lieverd zou zelf een lelijk zelfgemaakt shirt aantrekken om me te plezieren! Die workshop is me dus op het lijf geschreven!

  Like

 20. Hallo, al de dingen die ik maakt zijn voor onze 2 kleinkindjes,dus zou ik gaan voor het mannenpatroon- Sjam zou kei trots zijn op een eigen gemaakte schirt en ik zou het eens fijn vinden om zo een workshop bij te wonen. Groetjes Ingrid

  Like

 21. Wat fijn zou dat zijn! Ik kies voor de mannenversie vannde
  Billie 🙂 t-shirts voor mijn man zijn moeilijk te vinden.
  Daarom maak ik ze beter zelf en met een voorbeeld zoals dit kan dat niet meer stuk! 🙂
  Lets hope
  👌

  Like

 22. Die mannen zijn om op te eten. Wat mooi.
  Heb al een paar patronen gemaakt van zonen 09 maar de papieren cisse blijft maar in mijn kast liggen. Misschien met jouw hulp en een welverdiende schop onder mijn gat komt er eindelijk eens een cisse vanonder mijn naaimachine x

  Geliked door 1 persoon

 23. Het was hier zonen 09 weekend! Tussen het rommelen en uitmesten door twee ole’s geknipt (de zoon zit tegen de zomer in maat 92) en dus kunnen die patronen eindelijk! dienst gaan doen. Een ole exact geknipt zoals jouw laatste! Te schoon om niet te kopiëren. Het Charliepatroon werd ook al voorbereid… nu nog stof snijden. De theo’s liggen ook klaar en als ik uw polo hier zie… die beren en die streepjes… dan heb ik instant zin om dat ook te maken… amai nog ni…

  Geliked door 1 persoon

 24. De tijd die ik doorbreng achter de naaimachine is beperkter dan ik zou willen… En de tijd die ik er wel doorbreng, is er eentje van vallen, opstaan en veel aanmodderen… Gelukkig zijn de kinderen nog klein en absoluut niet kritisch. 😉 Graag ding ik dus mee naar een plekje voor één van je lessen! Kids versie voorlopig toch maar…

  Geliked door 1 persoon

 25. Ik zou super graag de workshop voor de theo kinderversie volgen!!! Het was gisteren mijn verjaardag, dus het zou een super leuk laat-cadeautje zijn😆. Maar dan om een theokleedje voor mijn dochter van te maken. Je zou er mij, mijn dochter (en baby op komst), zoveel plezier mee doen☺️! Je foto’s zijn dan ook super aanstekelijk om er in te vliegen.

  Geliked door 1 persoon

 26. Héél graag! Mijn dochter heeft een hoop nieuwe t-shirts nodig voor de zomer. Misschien durf ik het zo wel aan om deze zelf te maken!
  Bij deze dus graag het patroon voor kinderen.
  Groetjes, Tanja

  Geliked door 1 persoon

 27. Voor mijn zoon met groeistoornis moet ik de meeste kledij zelf maken. Ik heb dan ook de meeste patronen van zonen09 hier liggen. Ik ben een selfmade naaister dus kan op de workshops zeker mijn vaardigheden bijschaven. Een theo polo zou ik wel heel erg fijn vinden om te maken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s